Tiedätkö kuinka taitava olet? Toivotko saavasi rohkaisua ja luottamusta siihen että voit onnistua? Metataidot ovat avain onnistumisiin. 

Metataidot ovat kaikille ominaisia ihmisyyden taitoja. Niitä ovat esimerkiksi monipuoliset ajattelun taidot, tunnetaidot ja intuitiivisuus. Erilaisissa tilanteissa onnistuminen edellyttää meiltä monenlaisia metataitoja, ja vaikka käytämmekin niitä jatkuvasti, emme usein ole tietoisia omista taidoistamme. Pahimmillaan saatamme jopa ajatella, että meillä ei ole tarvittavia taitoja ja pelkäämme siksi tarttua eteemme tuleviin haasteisiin. Omien taitojen tiedostaminen ja sanoittaminen auttaa meitä hyödyntämään ja tarpeen tullen myös kehittämään taitojamme, jolloin uskallamme kohdata vaativaltakin tuntuvia tilanteita rauhallisemmin mielin ja onnistumme varmemmin.

Metataitoja kartoittava haastattelu nostaa esiin piileviäkin taitoja

Puhelimitse tehtävässä haastattelussa esitän kysymyksiä onnistumistilanteistasi, kuuntelen sinua ”rivienkin välistä” ja sanoitan kuvauksestasi metataitojasi. Saat sanoitetut taidot itsellesi kirjallisesti ja saat lisäksi ehdotuksia siitä, millä tavalla voit hyödyntää taitojasi onnistuaksesi toivomissasi tilanteissa. 

Varattuasi ajan olen sinuun yhteydessä tekstiviestillä ennen varsinaista puhelinaikaa. Haastatteluajan alkaessa soitan sinulle siihen numeroon jonka olet antanut minulle. Tunnin kestävän metataitojen mallitushaastattelun hinta on 95€. 

Toimi näin:
  • varaa itsellesi sopiva aika ajanvarauksesta (vihreä painike)
  • maksa haastattelu viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa (oranssi painike)

Muista, että olet taitavampi kuin tiedätkään. Tiedostamalla taitosi voit alkaa hyödyntää niitä ja astua rohkeammin eteenpäin toivomaasi suuntaan.

Terveisin, valmentajasi Heli