Hyvin toimivissa työyhteisöissä osataan huomioida ihmisten pehmeät taidot 

Pehmeät taidot ovat ihmisyyden taitoja, joita ei voi korvata roboteilla tulevaisuudessakaan. Ne ovat ymmärrystä, tunteita, uskomuksia ja arvoja, jotka vaikuttavat ajatteluumme ja sitä kautta toimintaamme.  Parhaimmillaan pehmeät taidot tekevät kokouksesta ihmisten kohtaamista, ryhmässä toimimisesta yhteen hiileen puhaltamista ja kehityskeskustelusta rohkaisevaa rinnakkainkulkemista.

Heli Järvelinin kehittämä Taitogalleria®-työkalu nostaa konkreettisesti esille hiljaisena tietona olevia pehmeitä taitoja. Gallerian avulla taidot sanoittuvat, niitä on helpompi tunnistaa itsessään ja muissa, työyhteisön yhteinen taitotietoisuus kasvaa ja synnyttää uusia, eteenpäin ohjaavia tapoja ajatella ja toimia. 

Taitogalleria® -työkalu antaa luvan puhua onnistumisista ja luo mahdollisuuksia esimerkiksi:

  • palautteen antamiseen rakentavalla ja palkitsevalla tavalla
  • vuorovaikutuksen ja yhteistyön parantamiseen
  • vastuunottamisen, rohkeuden ja motivaation lisääntymiseen omassa työssä
  • valmentavan esimiestyön kehittämiseen
  • rekrytoinnin helpottamiseen

Taitogalleria®-valmennuksessa luodaan työyhteisön oma galleria ja opitaan sen hyödyntämistä käytännössä

Valmennuksen aikana jokainen osallistuja tunnistaa ja sanoittaa omia pehmeitä taitojaan ja sanoitukset kerätään valmennettavan ryhmän yhteiseen Taitogalleriaan. Galleria jää työyhteisön käyttöön ja sitä voidaan hyödyntää kätevästi  arkipäivän tilanteissa sekä mahdollisissa tulevissa valmennuksissa.

Valmennus voidaan toteuttaa jopa 30 hengen ryhmälle yhdellä kertaa.

Kolme tuntia kestävän valmennuksen hinta on 1300€. Hinta ei sisällä valmennustilan vuokraa tai muita tilaan liittyviä kuluja. Hintaan lisätään alv. (ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelle matkustukseen kulunut aika 30 euroa/t ja kilometrikorvaus).

Valmennuksen ohjaa Taitogallerian kehittäjä Heli Järvelin. Kysy lisätietoa yhteydenottolomakkeen kautta.