Tuntuvatko ajatuksesi olevan sekaisin? Toivoisitko selkeyttä asioiden pohdintaan ja päätöksentekoon? 

Mielemme tuottaa luonnostaan ajatuksia jatkuvana virtana. Joskus saattaa tuntua, että ajatukset laukkaavat liian nopeasti ja keskittyminen on vaikeaa. Toisinaan ajatukset jumittuvat ja ratkaisuun pääseminen tuntuu mahdottomalta. Ajatukset voivat olla myös niin sekaisin, että valintojen ja päätösten tekeminen ei onnistu. 

Omien ajatusten tarkastelu ja jäsentäminen ovat tärkeitä taitoja, joiden avulla ihminen voi tehdä tietoisia ja harkittuja ratkaisuja toimintansa suhteen. Silloin, kun omien ajatusten kanssa on vaikea päästä eteenpäin, on hyödyllistä keskustella ihmisen kanssa, joka auttaa ajatusten selkeyttämisessä. Hän esittää kysymyksiä, kuuntelee keskittyneesti ja auttaa oleellisten näkökulmien löytämisessä.

Jos huomaat tarvitsevasi ajatteluapua, varaa itsellesi aika puhelimitse tapahtuvaan yksilövalmennukseen. Tunnin mittaisen valmennuksen aikana otat ajattelun askelia, joiden avulla pääset helpommin eteenpäin sinulle tärkeässä asiassa. 

Varattuasi puhelinajan olen sinuun yhteydessä tekstiviestillä ennen varsinaista puhelua. Valmennuksen alkaessa soitan sinulle antamaasi numeroon. Valmennuksen hinta on 95€.

Toimi siis näin:
  • varaa itsellesi sopiva valmennusaika ajanvarauksesta (vihreä painike)
  • maksa valmennus viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa (oranssi painike)

Muista, että yksi puhelu voi olla ratkaisevan tärkeä apu silloin kun tarvitset pohdiskelu- ja päätöksentekoapua.

Terveisin, valmentajasi Heli