Tuntuvatko ajatuksesi olevan sekaisin? Toivoisitko selkeyttä asioiden pohdintaan ja päätöksentekoon? 

Mielemme tuottaa luonnostaan ajatuksia jatkuvana virtana. Joskus saattaa tuntua, että ajatukset laukkaavat liian nopeasti ja keskittyminen on vaikeaa. Toisinaan ajatukset jumittuvat ja ratkaisuun pääseminen tuntuu mahdottomalta. Ajatukset voivat olla myös niin sekaisin, että valintojen ja päätösten tekeminen ei onnistu. 

Omien ajatusten tarkastelu on tärkeä taito, jonka avulla ihminen voi tehdä tietoisia ja harkittuja ratkaisuja toimintansa suhteen. Tällaisessa tarkastelussa on hyödyllistä voida keskustella ihmisen kanssa, joka auttaa selkeyttämään ajatuksia. Hän  esittää kysymyksiä, kuuntelee keskittyneesti ja auttaa oleellisen sanoittamisessa.

Kun huomaat tarvitsevasi ajatteluapua, varaa itsellesi aika puhelimitse tapahtuvaan yksilövalmennukseen. Tunnin mittaisen valmennuksen aikana otat ajattelun askelia, joiden avulla pääset helpommin eteenpäin sinulle tärkeässä asiassa. 

Milloin valmennuksesta on varmimmin apua?

Valmennus auttaa silloin kun tuntuu, että et itseksesi saa selkeyttä ajatuksiisi, etkä tiedä miten pääsisit eteenpäin. Tunnin mittaisen keskustelun aikana teemme ajatusprosesseja, joiden avulla ratkaisu alkaa löytyä, näkymät avautua.

Milloin valmennus ei ehkä ole paras ratkaisu?

Silloin kun tarvitset esimerkiksi työhösi liittyvää tietoa päästäksesi eteenpäin, suosittelen että haet sitä netin kautta tai käännyt oman alasi asiantuntijan puoleen.

Jos huomaat että olet yksinkertaisesti liian uupunut työn paljoudesta, suosittelen ensin kunnon lepoa ja tarvittaessa esimerkiksi työterveyslääkärissä käyntiä valmennuksen sijaan. Kun uupumus on hellittänyt, hyödyt varmasti enemmän myös valmennuskeskustelusta.

Jos koet, että valmennus on sinulle nyt sopiva ratkaisu, varaa rohkeasti itsellesi puhelinaika

Varattuasi ajan olen sinuun yhteydessä tekstiviestillä ennen varsinaista puhelua. Puhelinvalmennuksen alkaessa soitan sinulle antamaasi numeroon. Valmennus on tunnin mittainen ja sen hinta on 95€.

Toimi näin:
  • varaa itsellesi sopiva valmennusaika ajanvarauksesta (vihreä painike)
  • maksa valmennus viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa (oranssi painike)

Muista, että yksi puhelu voi olla ratkaisevan tärkeä apu silloin kun tarvitset pohdiskelu- ja päätöksentekoapua.

Terveisin, valmentajasi Heli