Perustin yritykseni vuonna 2007. Se oli silloin nimeltään One Great Space ja tarjosi sisustussuunnittelua. Olin opiskellut alaa Kanadassa ja halusin kokeilla siipiäni suunnittelijana toisen lapsemme syntymän jälkeen. Melko pian kuitenkin totesin, että sisustussuunnittelijan työ, niin hauskaa kuin se olikin, sisälsi minun makuuni liian paljon fyysisten materiaalien kanssa pelaamista ja liian vähän ihmiskontakteja.

Olin aiemmin elämässäni kouluttautunut opettajaksi ja toiminut kymmenen vuotta opettajan työssä Helsingissä. Siltä pohjalta kouluttaminen ja valmentaminen tuntuivat luontevilta vaihtoehdoilta. Hain itselleni eväitä uuteen ammattiin kouluttautuen mm. ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi ja NLP Traineriksi. Yrittäjyyteen hain myös oppia suorittamalla siihen liittyviä ammattitutkintoja.

Yrityksen toimialan ja nimenvaihdon myötä vuonna 2010 sai alkunsa WorkWise ja se on ollut siitä asti toiminnassa yhden naisen yrityksenä. WorkWisen oma rekisteröity valmennustuote Taitogalleria on vuosien varrella löytänyt paikkansa monen työyhteisön ja yrittäjän työkaluna.

Terveisin, Heli Järvelin

CV:ni löydät Linkedin-profiilistani.